Hudorme maske

Hudorme maske

En maske mod hudorme er et rigtig godt værktøj til at fjerne de drilske hudorme under huden. Masken fungerer lidt som en ansigtmaske, men i stedet for at vaske hudorme-masken af skal du i stedet "trække" den af, så du hiver hudormene med ud.

Det er en meget speciel oplevelse at trække masken af, og har du mange små hår i ansigtet (det har næsten alle), kan det også føles lidt ubehageligt de første par gange.

Det er dog uhyggeligt effektivt, og du ser resultatet med det samme, da hudormene helt tydeligt kan ses på den sorte maske.

Masken, som jeg bruger, til at fjerne mine hudorme med kommer fra JorgÒbe, og er en af de mest populære hudormemasker på markedet for tiden.

Jeg har købt den hos Made4men til kun 198 kr. for den store udgave med 100 ml (det er det billigste, jeg har set på nettet). De har dog også en prøve på 10 ml til 30 kr., som du kan prøve, før du køber den store.

Masken fungerer til både mænd og kvinder og er derfor unisex som alle andre hudplejeprodukter til fjernelse af hudorme.

Brug ikke en maske mod hudorme for tit

Det er vigtigt, at du ikke bruger en maske for tit. Gør du det, kan du risikere, at du får din hud til reagere negativt og tilføje mere talg, hvilket kan give dig endnu flere problemer med hudorme og bumser.

Jeg vil anbefale dig at bruge denne maske én til to gange gang om ugen og ikke mere.

En af de hyppigste årsager til forværring af hudorme og bumser er næsten altid overbehandling.

Sådan bruger du en hudorme-maske

En hudorme-maske fungerer som sagt ved, at du smører den direkte på huden (T-zonen) og lader den tørre.

Det er vigtigt, at du ikke sparer på masken, da der skal et rimeligt tyk lag på, før det er muligt at trække af.

Det tager typisk en 25 til 30 minutter efter påsmørelse, til at den er helt tør. Når masken er helt tør, trækker du den forsigtigt af ansigtet.

Det er ikke sikkert, at du kan få det hele af, men det er vigtigt, at du kun bruger vand til at fjerne det sidste, da effekten ligger i at trække masken af og "hive" hudormene med ud.

Ansigtsmaske til forebyggelse af hudorme

JorgÓbe ansigtmasken til hudorme fungerer både som forebyggelse mod hudorme og til fjernelse af hudorme. Det kan dog være en god idé, udover at bruge JorgÓbe ansigtsmasken, at lave en hjemmelavet ansigtmaske til at holde din hud ren og fugtig.