T-zone acne kit - Et middel mod bumser

T-zone acne kit - Et middel mod bumser

T-zone acne kit er en pakke/kit mod bumser. Pakken indeholder følgende produkter:

  • Exfoliation daily wash
  • Pore tightening cleanser
  • Spot zapping stick
  • 6 nose strips

Du kan købe T-zone acne kit hos Made4men.dk til kun 195 kr. - klik her.

Fælles for alle produkterne er, at de indeholder den antiseptiske olie Tea Tree og Manuka honning. Madforlivet.com skriver følgende om Manuka honning:

“Manuka honning, der stammer fra den vilde Manuka busk, indeholder et stof, kaldet MGO, der adskiller den fra almindelig honning. Stoffet MGO viser sig nemlig at have en stærk antibakteriel effekt.”

Den antiseptiske olie kaldet “Tea Tree” bliver udvundet af bladende fra træet Malaleuca alternafolia, som vokser i Australien. Tea Tree olien har rigtigt mange andre anvendelsesmuligheder, end blot som et middel mod bumser. Dem kan du læse om på Helsenyt.dk.

Nok om de naturlige ingredienser, lad os tage en gennemgang af de forskellige produkter i T-zone acne kittet.

Exfoliating daily wash

Exfoliating wash - T-zone acne kit

Bag på tuben står der: “T-zone Deep Pore Exfoliation Daily Wash renser huden og fjerner bumser. Produktet indeholder små korn, som vasker og renser porene i dybden, fjerner døde hudceller og vasker overskydende olier væk”.

Sådan bruger du produktet:

Gør dit ansigt vådt med varmt vand. Tag en passende mængde af cremen og masser din hud i cirkulære bevægelser. Skyld derefter dit ansigt med vand, og tør det med et rent håndklæde.

For det bedste resultat skal du bruge produktet hver morgen og aften.

Pore tightening cleanser

Baf på flasken står der følgende om produktet: “Pore tightening cleanser fjerner bakterier fra din hud. Dets naturlige ingredienser renser, strammer porene op og reducerer skinnende hud.

Sådan bruger du produktet:

Vask dit ansigt med vand eller Exfoliating daily wash. Tag en smule på en vatrondelle og tør dit ansigt.

Spot zapping stick

Dette er en bumsestick, som producenten har valgt at kalde for en “Spot zapping stick”. Bag på pakken står der følgende om produktet: “T-zone spot zapping stick behandler hurtigt og forebygger bumser. Den kølende gel tager øjeblikkeligt kontrol, så du er klar til en dag uden bumser”.

Sådan bruger du produktet:

Brug bumsesticken direkte på dine hudorme eller bumser.

6 nose stripes

“Nose stripes” fra T-zone acne kittet er “plastre”, som du kan bruge til at fjerne hudorme fra din næse.

Bag på pakken står der: “T-zone nose stripes fjerner hudorme fra næsen hurtigt og effektivt, hvilket giver dig en renere hud med det samme.”

Sådan bruger du produktet:

Vask og rens dit ansigt med enten Exfoliation Daily Wash eller Pore Tighthening Cleanser og tør din hud. Gør dit ansigt vådt og sæt “plasteret” på næsen. Lad det sidde på i 10 minutter indtil strippen/plasteret er blevet stift. Nu kan du fjerne den lige så stille, og du skal gerne se at dine hudorme og urenheder fra næsten følger med.

Køb T-zone acne kit for kun 195 kr. hos Made4men.dk - klik her.