Tandpasta mod bumser

Tandpasta mod bumser

Tandpasta mod bumser, er det en myte eller fakta?

MYTE

At tandpasta mod bumser virker, er en myte, da der ikke er nogen videnskabelige undersøgelser der har påvist, at det virker. På internettet kan man læse historier om unge teenagere, som har haft succes med at bruge tandpasta mod bumser, hvilket i nogle tilfælde (måske) også kan være korrekt.

Det er dog de færreste, som vil have succes med at bruge tandpasta mod bumser, og i de værste tilfælde kan det give ar og yderligere bumser. Det som mange tror er, at mynten i tandpastaen udtørrer bumsen. Der ligger dog ingen beviser for, at dette er tilfældet, og lige nu er der faktisk flere undersøgelser i gang, hvor der undersøges om tandpasta er årsagen til, at mange får bumser omkring munden.

En ting er sikkert, vi anbefaler ikke, at du bruger tandpasta mod bumser, men er du alligevel interesseret i, hvordan du gør det, så har vi fundet denne opskrift:

  1. Rengør huden
  2. Tilføj en smule tandpasta så bumser dækket
  3. Lad tandpastaen sidde i 10-15 minutter
  4. Fjern tandpastaen og vask ansigtet

Vi fraråder stærkt at du eksperimenterer med tandpasta. I stedet anbefaler vi, at du bruger et prædikat som er udviklet til at bekæmpe uren hud og bumser, som f.eks. dette middel mod bumser.